ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί της Πόπης Σιαπκαρά και της Ελένης Σαρίεβα

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί της Πόπης Σιαπκαρά και της Ελένης Σαρίεβα

Συνεχίζονται τα οικογενειακά δράματα μετά τις φονικές πυρκαγιές. Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί δύο ακόμα αγνοούμενων γυναικών εκ των οποίων η μία ήταν μητέρα.

Η 35χρονη Πόπη Σιαπκαρά η οποία είχε βρεθεί στο Μάτι μαζί με τον σύζυγό της και το τριών ετών παιδί τους, ταυτοποιήθηκε ως νεκρή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αρχές, λίγο μετά τις 9:30 του Σαββάτου ειδοποίησαν τους οικείους της που αγωνιούσαν για την τύχη της, ότι ταυτοποίησαν τη σορό της.

Ο άνδρας και το παιδί της 35χρονης, που εργαζόταν στο Καζίνο Λουτρακίου, γλίτωσαν καθώς έφυγαν μπροστά. Η ίδια, για άγνωστο λόγο έμεινε πιο πίσω και την πρόλαβε η φωτιά δίπλα στο αυτοκίνητό της.

Ταυτοποιήθηκε και η σορός της Ελένης Σαρίεβα

Το όνομα της Ελένης Σαριέβα είχε προστεθεί στη μακρά λίστα των αγνοουμένων από τη φονική πυρκαγία που έπληξε την Ανατολική Αττική και σάρωσε στο πέρασμα της τα πάντα στην περιοχή Μάτι.

Η σορός της άτυχης γυναίκας που είχε πάει για μπάνιο την 23η Ιουλίου στην περιοχή μαζί με μία φίλη της ταυτοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελένη Σαρίεβα διέμενε σε εξοχικό σπίτι φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι. Όταν ξέσπασε η φωτιά οι δυο γυναίκες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους ώστε να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Το αυτοκίνητο της 50χρονης εντοπίστηκε τις επόμενες ημέρες, περίπου 20 μέτρα από το σπίτι όπου φιλοξενούνταν χωρίς να έχει υποστεί φθορές από τη φωτιά, γεγονός που γέμισε ελπίδες τους οικείους της.

Ο τραγικός επίλογος όμως γράφτηκε σήμερα με την ταυτοποίηση της σορού της.

Η Ελένη Σαρίεβα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.