ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Με 11 συνοδευτικά και 2 μηχανές πήγε στο Μάτι o A.Τσίπρας – Οι αμήχανες ερωτήσεις στους πυροσβέστες (βίντεο)

Με 11 συνοδευτικά και 2 μηχανές πήγε στο Μάτι o A.Τσίπρας – Οι αμήχανες ερωτήσεις στους πυροσβέστες (βίντεο)

Στις 08:20 το πρωί, έφτασε στο Μάτι ο πρωθυπουργός. Eμφανής ο σκοπός να αποφευχθεί η «ανεπιθύμητη» συνάντησή του με τους κατοίκους.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας είχε 11 συνοδευτικά αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες, όπως έδειξαν τα αποκλειστικά πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του πρωθυπουργού, αρχικά επιχείρησαν να απομακρύνουν το τηλεοπτικό συνεργείο του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, αφού τον Πρωθυπουργό συνόδευε μόνο δική του κάμερα (ούτε καν της ΕΡΤ) και φωτογράφος.

Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι και το συνεργείο πλησίασαν τον Αλ. Τσίπρα και τον κατέγραφαν, εκείνος έδωσε την σχετική άδεια. «Αφήστε τους, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε» είπε μπροστά στην κάμερα.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύονταν μόνο από τον υπουργό Επικρατείας Δημ. Τζανακόπουλο (και όχι από συναρμόδιους υπουργούς) καθώς και από συνεργάτες του.

Κατά την ωριαία περιοδεία του συναντήθηκε με στρατιώτες και πυροσβέστες και με μόλις έναν κάτοικο της ευρύτερης περιοχής.

Εμφανώς αμήχανος ο κ. Τσίπρας ρωτούσε: «Πόσες ώρες είσαστε εδώ στη μάχη;».

Οταν έπαιρνε την απάντηση «Κάποιοι 72, κάποιοι 48, κάποιοι 24» ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε αμήχανα: «Συνεχώς;»…

Ενας άνδρας της πυροσβεστικής απάντησε επίσης στον κ. Τσίπρα: «Εμείς κάναμε ό,τι έπρεπε…».

Δείτε το βίντεο από το Star

Σε ένα σαφώς στημένο βίντεο, που δόθηκε το πρωί στην δημοσιότητα από το Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας ​συνομιλεί μάλλον με μία μηχανικό, η οποία λέει πως υπάρχουν μάντρες στα σημεία που υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα.

Με τον πρωθυπουργό να ρωτάει «Δηλαδή δεν υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα;», για να λάβει την απάντηση «Καμία». Στη συνέχεια του είπε πως όλοι στην περιοχή θέλουν «Να γίνει κάτι καλύτερο».

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το βίντεο εμφανίζεται και ένας κύριος, πιθανότατα κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ακούει τον πρωθυπουργό να του λέει για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης που θα γίνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.