ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

52 κιλά χασίς ξέβρασε η θάλασσα σε παραλία της Κεφαλονιάς

52 κιλά χασίς ξέβρασε η θάλασσα σε παραλία της Κεφαλονιάς

Δυο μαύρες σακούλες απορριμμάτων γεμάτες με χασίς βρέθηκαν να επιπλέουν στον κόλπο της Ορθολιθιάς, στην Παλλική της Κεφαλονιάς, τις οποίες εντόπισε ένας λουόμενος πριν ενημερώσει τις αρχές. Το περιεχόμενό τους είχε καταστραφεί από το θαλασσινό νερό.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αργοστολίου δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τις ύποπτες σακούλες, και ειδοποίησαν στο Λιμενικό Φυλάκιο του Ληξουρίου. Οι λιμενικοί έφτασαν με πλωτό και, επιστρατεύοντας την βοήθεια ενός αλιευτικού, «ψάρεψαν» τις δυο συσκευασίες, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ναρκωτικά είχαν βάρος 51 κιλών και 600 γραμμαρίων, και είχαν καταστραφεί τελείως από τη θάλασσα. Την προανάκριση ανέλαβε το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, που ερευνά το ενδεχόμενο οι σακούλες να πετάχτηκαν στο νερό από ταχύπλοο για να τις παραλάβουν άγνωστοι στην παραλία. Το κύμα φαίνεται να χάλασε τα σχέδια των εμπόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.