ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα πλάνα από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υποδομών (βίντεο)

Νέα πλάνα από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υποδομών (βίντεο)

Επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Υποδομών έκαναν το βράδυ της Παρασκευής μέλη του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκαναν στη συνέχεια σε αντιεξουσιαστικό σάιτ η επίθεση έγινε ως αντίδραση στις φονικές πυρκαγιές, ενώ ανήρτησαν και σχετικό βίντεο.

Ειδικότερα, αναφέρουν:

«Παρασκευή 3 Αυγούστου αποφασίσαμε να επιτεθούμε στο Υπουργείο Υποδομών στη διεύθυνση του υπουργικού γραφείου. Υπάρχουν άπειροι λόγοι προκειμένου να παρέμβει κάποιος στο συγκεκριμένο υπουργείο. Εμείς αποφασίσαμε να το πράξουμε για το κυριότερο και μεγαλύτερο έγκλημα του στην Ελλάδα, την εν μέρει συμμετοχή του στη δολοφονία δεκάδων ( και δυστυχώς αυξάνεται ο αριθμός καθημερινά ) συνανθρώπων μας στη Ραφήνα, στο Μάτι και στην Κινέττα στα τέλη Ιούλη. Όλοι συμφωνούν πως εάν υπήρχαν οι απαραίτητες υποδομές για εκκένωση των περιοχών και για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, ο όλεθρος θα ήταν σίγουρα μικρότερος. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο καλύτερη θα ήταν οι μοίρα των ανθρώπων, όμως, είναι βέβαιο πως θα ήταν καλύτερη. Το κράτος, όπως σε κάθε έκτακτη για το ίδιο συνθήκη, επιλέγει να στρουθοκαμηλίζει. Προτιμάει για καθαρά πολιτικούς λόγους, να αποφεύγει τις ευθύνες του.Το δολοφονικό κράτος της Ελλάδας έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε μία από τις μαζικότερες δολοφονίες της χώρας. Οι ελλείψεις στις υποδομές υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσο εμπιστευόμαστε τη μοίρα μας σε κυβερνήσεις και σωτήρες κάθε είδους. Έμεις, δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε την αμέριστη και αδιαμεσολάβητη αλληλεγγύη μας στου πυροπαθείς και τις οικογενειές τους.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.