Κατέληξε 85χρονος εγκαυματίας – Στους 90 οι νεκροί από την εθνική τραγωδία

Κατέληξε 85χρονος εγκαυματίας – Στους 90 οι νεκροί από την εθνική τραγωδία

Ο κατάλογος των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς υπέκυψε στα τραύματα του ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, σήμερα το πρωί.

Χθες το βράδυ (Σάββατο) στο ίδιο νοσοκομείο κατέληξε μία γυναίκα ηλικίας 55 ετών.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 90.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται πλέον σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.