ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που σώθηκε από το οικόπεδο θανάτου στο Μάτι (βίντεο)

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που σώθηκε από το οικόπεδο θανάτου στο Μάτι (βίντεο)

Ο άνθρωπος που κατάφερε τελευταίος να διαφύγει από τις φλόγες στο μοιραίο οικόπεδο όπου έχασαν τη ζωή τους 26 συνάνθρωποί μας στο Μάτι μοιράζεται τις τρομακτικές στιγμές.

Περιγράφει το πώς κατάφερε να διαφύγει ο ίδιος και η κόρη του και πώς εγκλωβίστηκαν τελικά όσοι δεν πρόλαβαν να φθάσουν στη θάλασσα.

«Η φωτιά νόμιζες ότι ερχόταν από τον ουρανό. Μας κύκλωνε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε. Πρόλαβα και κατάφερα να φύγω τελευταίος. Κοίταγα πίσω αλλά δεν έβλεπα καννέναν να πλησιάζει. Ήταν ένας εφιάλτης», λέει αρχικά. «Ήταν πανικός, με συνεχείς εκρήξεις και φλόγες που μας κυνηγούσαν. Άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια».

Ο ίδιος και η οικογένειά του κατάφεραν να σωθούν. Η σκέψη του όμως βρίσκεται πάντα στους 26 νεκρούς και στα μοιραία λάθη που τους οδήγησαν στον θάνατο. «Δεν έπρεπε να κλείσουν τους δρόμους και δεν έπρεπε να στέλνουν τον κόσμο σε αυτή την περιοχή από τη στιγμή που υπήρχε τέτοια φωτιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.