ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κιθ Γκιλ: Βίντεο του πιλότου που έσβηνε φωτιά στην Κινέτα και στο Μάτι

Κιθ Γκιλ: Βίντεο του πιλότου που έσβηνε φωτιά στην Κινέτα και στο Μάτι

Η προσπάθεια να σώσει όσα περισσότερα σπίτια και να περιορίσει τις φλόγες που έκαιγαν τα πάντα στο Μάτι του Κιθ Γκιλ αξίζει να έχει μια ιδιαίτερη αναφορά: Πιλοτάρει ελικόπτερα από τον Αύγουστο του 1974 και φέτος το καλοκαίρι «έσβηνε» για πάνω από δέκα ώρες, αρχικά την φωτιά στην Κινέτα και αργότερα αυτήν στο Μάτι.

Το βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δείχνει τις προσπάθειές του να σώσει ανθρώπινες περιουσίες και δασικές εκτάσεις.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του «δεν θα ανεβάσω βίντεο από τις φωτιές στο Μάτι σεβόμενος τις οικογένειες και τους φίλους των πιθανότατα πάνω από εκατό ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους εκείνη την μέρα».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.