ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της Χαλκιδικής – Φόβοι για πυρκαγιά

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της Χαλκιδικής – Φόβοι για πυρκαγιά

Οι δυνάμεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των δήμων Χαλκιδικής, της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού και των εθελοντικών ομάδων,τέθηκαν σε επιφυλακή λόγω του υψηλού κινδύνου εμφάνισης πυρκαγιάς στη Χαλκιδική.

Επειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Πολύγυρο, αποφασίστηκαν περιπολίες, αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές.

Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από τις 7 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι την ίδια ώρα του Σαββάτου και αφορά τις εξής περιοχές:

-Για την Κασσανδρεία η περιοχή Μεσονήσι, η περιοχή του Γλαρόκαβου και η κορυφογραμμή από το Κασσανδρινό μέχρι τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής.

-Για τη Σιθωνία η κορυφογραμμή από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι τη Συκιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Για το τρίτο πόδι οι δασικές περιοχές της Ουρανούπολης και της Κομίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.