Συνελήφθη ο τσιγγάνος που προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικούς με το αυτοκίνητό του

Συνελήφθη ο τσιγγάνος που προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικούς με το αυτοκίνητό του

31χρονος τσιγγάνος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή συνελήφθη στον Ασπρόπυργο.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή κατηγορείται 31χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως έκλεβε συστηματικά ό,τι αξίας έβρισκε από σταθμευμένα αυτοκίνητα που παραβίαζε στην παραλιακή ζώνη της νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, στις 27-7-2018, αποπειράθηκε να παρασύρει με το αυτοκίνητο του αστυνομικούς της Ασφάλειας Αναβύσσου, που τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος διέπραττε τις κλοπές από αυτοκίνητα μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του αρπάζοντας από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τριάντα 34 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της νοτιανατολικής Αττικής (Ανάβυσσο, Κορωπί, Καλύβια-Λαγονήσι και Λαύριο).

Μετά την απόπειρα εναντίον των αστυνομικών στην Ανάβυσσο, σε βάρος του 31χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της κλοπής, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ακολούθως η υπόθεση παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο συνελήφθη στις 2-8-2018.

Στις 6-8-2018 εντοπίστηκε στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής που συνέδραμαν στις έρευνες, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της υπεξαίρεσης με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.