ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τσιγγάνοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στη Λάρισα – Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Τσιγγάνοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στη Λάρισα – Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Συμμορία τσιγγάνων προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ξάφριζαν τα σπίτια ανύμπορων ηλικιωμένων.

Μια συμμορία τσιγγάνων ήταν οι «μαϊμού» υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. που ξάφρισαν πέντε ηλικιωμένους στη Λάρισα και έναν στο Βόλο από τα μέσα Ιουλίου, με το πρόσχημα ότι θα έκαναν ελέγχους στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των σπιτιών τους.

Τα έξι περιστατικά εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια της Λάρισας οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δυο δράστες ηλικίας 40 και 56 χρόνων, αλλά και μια 54χρονη με το Ι.Χ. αυτοκίνητο της οποίας μετακινούνταν. Τον τεχνικό αναλάμβανε να προσποιηθεί ο 40χρονος, ο οποίος κατάφερε να εγκλωβίζει στην κουζίνα τα ανυποψίαστα θύματα δήθεν για να κλείσει το γενικό διακόπτη και να μη γίνει έκρηξη. Έτσι, κατάφερνε να ερευνά τους χώρους και να αρπάζει ό,τι πολύτιμο έβρισκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη μέθοδο αυτή, άρπαξε συνολικά από τους έξι ηλικιωμένους μετρητά ύψους 1.755 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Σε βάρος των τριών τσιγγάνων, που προέρχονται από την Ημαθία, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.