ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένας ηλικιωμένος κατηγορείται για τη φωτιά στις Μέλαμπες Ρεθύμνου

Ένας ηλικιωμένος κατηγορείται για τη φωτιά στις Μέλαμπες Ρεθύμνου

Ένας ηλικιωμένος κατηγορείται για τη φωτιά στις Μελαμπές Ρεθύμνου που έκαψε συνολικά 18 στρέμματα.Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Αρκαλοχώρι

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό και ορίστηκε δικάσιμος.

Η φωτιά στο Ρέθυμνο έκαψε συνολικά 18 στρέμματα και πιο αναλυτικά 3 δασικής και 15 χορτολιβαδικής. Στο σημείο παραμένει ένα όχημα της Υπηρεσίας, για το φόβο αναζωπύρωσης.

Την ίδια ώρα υπό πλήρη έλεγχο είναι και η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε καλλιεργήσιμη έκταση στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, κοντά στον οικισμό του Αρχοντικού.

Στο συγκεκριμένο πύρινο μέτωπο επιχείρησαν 9 συνολικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ένα ελικόπτερο Kamov έκανε ρίψεις από αέρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτιά έκαψε 70 στρέμματα γης και συγκεκριμένα 40 δασικής, 20 χορτολιβαδικής και 10 γεωργικής. Στο σημείο παραμένουν δύο οχήματα για τυχόν αναζωπύρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.