Αυτοί προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπατούσαν ηλικιωμένους (φωτό)

Αυτοί προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπατούσαν ηλικιωμένους (φωτό)

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται για κλοπές κατ’ εξακολούθηση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.Επίσης, προσποιούνταν υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπατούσαν ηλικιωμένους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίες, οι φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων, οι τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς κατηγορούνται ότι προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ εξαπατούσαν ηλικιωμένους, έμπαιναν στα σπίτια τους και τους έκλεβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση τους εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, και κυρίως στο κέντρο της πόλης και την Καλαμαριά.

Οι τρεις συνελήφθησαν στις 10 Αυγούστου 2018 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια άπαξ και κατ’ εξακολούθηση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1) ( επ) ΑΛΚΟ (ον) Γεώργιο του Ιωάννη και της Αρετής, γεν. 1984 στην Αττική

2) (επ) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ (ον) Αναστάσιο του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεν 1984 στο Βόλο

3) (επ) ΚΑΜΠΕΡΗ (ον) Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας, γεν. 1991 στη Λάρισα

4) (επ) ΜΕΛΕΤΗ (ον) Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεν. 1992 στη Λάρισα


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388320, 2310-388324 και 2310-388328. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.