ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενώ η εγκληματικότητα των αλλοδαπών καλπάζει ΛΣ και FRONTEΧ μετέφεραν ακόμη 109 παράνομους μετανάστες στα νησιά

Ενώ η εγκληματικότητα των αλλοδαπών καλπάζει ΛΣ και FRONTEΧ μετέφεραν ακόμη 109 παράνομους μετανάστες στα νησιά

Παρά την εγκληματικότητα από άγριες συμμορίες αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας και αλλού, ΛΣ και FRONTEX συνεχίζουν ως να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα τις μεταφορές αλλοδαπών στα νησιά.

Στο πρώτο από τα τρία συμβάντα σκάφος της FRONTEΧ ειδοποιήθηκε για την παραλαβή σαράντα δύο (42) αλλοδαπών από τη θαλάσσια περιοχή Βαρειάς Μυτιλήνης ν. Λέσβου, και οι οποίοι επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.

Παρά το γεγονός αυτό το πλήρωμα του σκάφους μετέφερε στο λιμένα Μυτιλήνης τους αλλοδαπούς.

Σε δεύτερο συμβάν σκάφος της FRONTEX ειδοποιήθηκε για τη παραλαβή σαράντα πέντε (45) αλλοδαπών προέβη, οι οποίοι βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης ν. Λέσβου, σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο.

Το πλήρωμα της FRONTEX επιβίβασε τους αλλοδαπούς στο σκάφος και τους μετέφερε στο λιμένα Μυτιλήνης.

Τέλος σκάφος του ΛΣ αυτή τη φορά χρειάστηκε να προχωρήσει σε καταδίωξη προκειμένου να μεταφέρει είκοσι δύο (22) αλλοδαπούς στην Κω.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΛΟΥΡΟΥ” ν. Κω, ταχύπλοο σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών.

Αντί όμως να απομακρύνει το σκάφος από τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα και να επιτηρήσει την πορεία του απαγορεύοντας ενδεχόμενη επανείσοδό του το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους προχώρησε σε καταδίωξη προκειμένου να αναγκάσει τον χειριστή του σε ακινητοποίηση και να μεταφέρει στη νήσο τους παράνομους μετανάστες.

Ο 38χρονος αλλοδαπός χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρφα, αλλά όχι και οι 22 αλλοδαποί οι οποίο μεταφέρθηκαν στο λυμένα Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι οι ανωτέρω… «εγκλωβισμένοι» αλλοδαποί αφού φιλοξενηθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ των νήσων στη συνέχεια θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.