ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηλεία-Επεισόδια: Μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους αλλοδαποί στο ΚΕΠΑ Μυρσίνης

Ηλεία-Επεισόδια: Μαχαιρώθηκαν  μεταξύ τους αλλοδαποί στο ΚΕΠΑ Μυρσίνης

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ προσφύγων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Αυγούστου, στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Μυρσίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr δύο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πύργου, μετά το περιστατικό, οι οποίοι και φέρονται να είναι και οι υπαίτιοι της συμπλοκής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, περίπου δέκα άτομα κυρίως Σύριοι και Κούρδοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι φωνές δύο Κούρδων στις 3.30 το πρωί, προκάλεσε την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων, που πήγαν να ζητήσουν το λόγο.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και γρήγορα το επεισόδιο έγινε αρκετά έντονο. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους κατάφερε να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο – μάλλον μαχαίρι – τους δύο Κούρδους ηλικίας 32 και 24 ετών, στη θωρακική χώρα και τη μέση.

Περίπου στις 4 το πρωί, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του κέντρου Γιώργος Αγγελόπουλος, που μετέβη στο χώρο. Ο ένας από τους δύο τραυματίες μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ ο άλλος αρχικά διαβεβαιωσε πως είναι καλά. Όμως το μεσημέρι της Παρασκευής ζήτησε να μεταβεί και αυτός στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθε καλά.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά απο έρευνες συνέλαβε έναν 22χρονο ως έναν από τους δράστες της επίθεσης που αναγνώρισαν οι δύο τραυματίες.

Ο νεαρός Σύριος όμως παρουσιάστηκε αυθορμήτως στις Αρχές, λέγοντας πως το μόνο που έκανε ήταν να χωρίσει τους δύο που τραυματίστηκαν από τα υπόλοιπα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ilialive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.