ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποκαταστάθηκε επιτέλους η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα!

Αποκαταστάθηκε επιτέλους η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα!

Επιτέλους η Ύδρα είδε φως! Έχει και πάλι ρεύμα η Ύδρα μετά από τόσες ώρες ταλαιπωρίας.

Καλώς το κι ας άργησε! Από τις 15:10, σχεδόν 34 ώρες μετά το μπλακ άουτ, η Ύδρα έχει και πάλι ρεύμα! Το νησί είχε βυθιστεί στο σκοτάδι από τα ξημερώματα της Κυριακής (27.08.2018) και εξαιτίας της διακοπής ρεύματος υπήρξε και διακοπή νερού, καθώς η μονάδα αφαλάτωσης λειτουργεί με ρεύμα!

Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο νησί του Αργοσαρωνικού ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα αποκαταστάθηκε πλήρως στις 15:10.

Η βλάβη που βύθισε για σχεδόν μιάμιση μέρα το νησί στο σκοτάδι, αναγκάζοντας τουρίστες να φύγουν άρον άρον και επαγγελματίες του νησιού να υποστούν ζημίες, εντοπίστηκε στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στη χερσαία σύνδεση του νησιού.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έθεσαν σε λειτουργία το εφεδρικό καλώδιο της υποθαλάσσιας σύνδεσης και συνεχίζουν τις εργασίες και στο κύριο υποθαλάσσιο καλώδιο. Για λόγους ασφαλείας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών, στο νησί παραμένουν γεννήτριες ισχύος 3 ΜW προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Όλη η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της μερικής αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης της Ύδρας από σήμερα το πρωί στις 11.00, αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο το νησί στις 15.10.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν βλάβη που εντοπίστηκε στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στη χερσαία σύνδεση του νησιού και έθεσαν σε λειτουργία το εφεδρικό καλώδιο της υποθαλάσσιας σύνδεσης του Δικτύου της Ύδρας με την ηπειρωτική χώρα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες και στο κύριο υποθαλάσσιο καλώδιο.

Παράλληλα για λόγους ασφαλείας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και στην κύρια διασύνδεση, στο νησί παραμένουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ) συνολικής ισχύος 3 ΜW, διασφαλίζοντας την ενεργειακή αυτονομία της Ύδρας και την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.