ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΛΑΣ: Οι δύο Τούρκοι κομάντο μέλη της SAT κρατούνται σε μυστική τοποθεσία

ΕΛΑΣ: Οι δύο Τούρκοι  κομάντο μέλη της SAT κρατούνται σε μυστική τοποθεσία

Σε μυστική τοποθεσία κρατούνται οι δύο τούρκοι κομάντο του επίλεκτου σώματος του Ναυτικού SAT όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Πρόκειται για τους Fatih Arik και Halit Cetin οι οποίοι κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016 είχαν αναλάβει, μαζί με άλλα στελέχη του τουρκικού Ναυτικού να πιάσουν ή να εκτελέσουν τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν στη Μαρμαρίδα, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι Τούρκοι.

Αιτία για τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΕΛΑΣ δηλώσεις της δικηγόρου τους Σ.Τομαρά ότι οι δύο τους αγνοούνται.

Η εφημερίδα Times ανέφερε πως τα δύο αυτά άτομα ήταν ανάμεσα στους 8 Τούρκους άλλους φυγάδες που διέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, όπως δήλωσαν αργότερα και οι δικηγόροι τους.

Αυτό που είχε γίνει είναι ότι οι δύο Τούρκοι μέλη της SAT απελευθερώθηκαν μεν την προηγούμενη εβδομάδα από το κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα αλλά κατόπιν αιτήματός τους (καθώς φοβόντουσαν για την προσωπική τους ασφάλεια) μεταφέρθηκαν σε μυστική τοποθεσία, εξ ου και η εξαφάνισή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.