ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα 48ωρη άδεια για Κουφοντίνα από τις φυλακές Βόλου

Νέα 48ωρη άδεια για Κουφοντίνα από τις φυλακές Βόλου

Η πρόκληση του κοινού αισθήματος και η βεβήλωση της μνήμης των θυμάτων της τρομοκρατίας συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το σωφρονιστικό σύστημα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας λίγες μέρες μετά την μεταγωγή του στις φυλακές Βόλου ζητάει νέα 48ωρη άδεια και μάλλον την παίρνει.

Η μεταγωγή του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες και άλλα αδικήματα Δημήτρη Κουφοντίνα, από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε αυτές της Κασσαβέτειας Βόλου είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και έξω από αυτή. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν να καταθέσει αίτηση για 48ωρη άδεια.

Χθες, συνεδρίασε το τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο της Φυλακής, το οποίο εγκρίνει ή απορρίπτει τα σχετικά αιτήματα.

Το Συμβούλιο αποτελείται από τον διευθυντή των Φυλακών, την κοινωνική λειτουργό και τον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αίτημα του βαρυποινίτη φαίνεται πως έγινε δεκτό και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να λάβει τελικά την πολυπόθητη άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.