ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποτρόπαιο έγκλημα στο Ζεφύρι: Στην εντατική και σε κωματώδη κατάσταση γυναίκα μετά από κακοποίηση!

Αποτρόπαιο έγκλημα στο Ζεφύρι: Στην εντατική και σε  κωματώδη κατάσταση γυναίκα μετά από κακοποίηση!

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που συναντά κανείς σε τριτοκοσμική χώρα ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα μια νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο ερευνά με μυστικότητα η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι πριν δύο ημέρες χωρίς να φέρει πάνω στοιχεία ή να είναι σε θέση να μιλήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο Κρατικό της Νικαίας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, την γυναίκα εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος πιστοποίησε πως φέρει ίχνη βιασμού (φύσει και παραφύσει).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανότατα αλλοδαπή 20 – 30 χρόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.