Σοβαρά επεισόδια στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα – Τραυματίστηκε σοβαρά 19χρονη

Σοβαρά επεισόδια στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα – Τραυματίστηκε σοβαρά 19χρονη

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς υπέστη κατάγματα σπλαγχικού κρανίου η 19χρονη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια στον Πειραία έλαβαν χώρα μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη κουκουλοφόροι έσπασαν μάρμαρα και επιτέθηκαν εναντίον των ΜΑΤ μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ .

Από επεισόδια σημαδεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι συγκεντρώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Αγρίνιο τραυματίστηκε σοβαρά μια 19χρονη, η οποία, σύμφωνα με το νοσοκομείο Αγρινίου, φέρει πολλαπλά τραύματα-κατάγματα σπλαχνικού κρανίου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αν και η ζωή της δεν κινδυνεύει.

Αδιευκρίνιστες, ωστόσο, παραμένουν οι συνθήκες του τραυματισμού της καθώς ,σύμφωνα με το agriniopress, η κοπέλα δεν συμμετείχε στην πορεία αλλά καθόταν σε ένα παγκάκι. Μέχρι στιγμής δύο είναι οι πιθανότερες εκδοχές για τον τραυματισμό της: ή να δέχθηκε κάποια πέτρα ή να τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Στον Πειραιά τα επεισόδια ξέσπασαν όταν η πορεία για τον Παύλο Φύσσα κατέληξε κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στήθηκαν οδοφράγματα, ενώ αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιές σε κάδους και πέταξαν μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε τα επεισόδια στον Πειραιά:

Επεισόδια όμως ξέσπασαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία, εκεί όπου κατέληξε η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Τότε, άρχισε η ρίψη αντικειμένων και βομβών μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Πάτρα τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν μια ομάδα διαδηλωτών αποκόπηκε από την πορεία μνήμης για τον Φύσσα και πέταξε βόμβες μολότοφ ενώ έβαλε και φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Κορίνθου, μεταξύ Ερμού και Πλατείας Γεωργίου.

Επεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα στην Πάτρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.