Δολοφονία 33χρονης στην Κηφισιά: Την εκτέλεσαν στο πάρκινγκ του σπιτιού της με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ

Δολοφονία 33χρονης στην Κηφισιά: Την εκτέλεσαν στο πάρκινγκ του σπιτιού της με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ

Δολοφονημένη βρέθηκε 33χρονη γυναίκα στην Κηφισιά μέσα στο γκαράζ της μονοκατοικίας που διέμενε.

Η γυναίκα, βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στο υπόγειο γκαράζ, στην οδό στρατηγού Δαγκλή 32.

Με δύο όπλα και τουλάχιστον δέκα σφαίρες εκτέλεσαν την 33χρονη στο υπόγειο γκαράζ της μονοκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά. Το θύμα δέχθηκε περισσότερες από 10 σφαίρες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ.

Γύρω από το αυτοκίνητό της, οι Αρχές εντόπισαν τουλάχιστον 10 κάλυκες και μιλούν για εκτέλεση πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη. Εικάζεται ότι την παρακολουθούσαν και περίμεναν να επιστρέψει, ενώ τη στιγμή που προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της, κατέβηκαν πεζή στο υπόγειο και την εκτέλεσαν με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να διέμενε στη συγκεκριμένη πολυκατοικία και οι δράστες -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το σκηνικό του εγκλήματος- της είχαν στήσει ενέδρα.

Μάλιστα, το θύμα της δολοφονίας φέρεται να είχε δεχθεί και το 2011 δολοφονική επίθεση. Τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει το σκοπό τους. Το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ, αλλά η νεκρή εντοπίσθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν η φίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας και μάλιστα ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως ξεκίνησε (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την «καριέρα» της, παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας , της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, της δολοφονίας της δηλαδή, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννη.

Το 2009 είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών, ενώ στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας είχε μπει και η στενή σχέση που διατηρούσε με έγκλειστο των φυλακών το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ληστείες και υποθέσεις της νύχτας. Το θύμα είχε πλούσια δραστηριότητα στα social media σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Η μητέρα της, την αναζητούσε από χθες καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στη μεζονέτα της Κηφισιάς προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Ήταν μαζί με την οικιακή βοηθό όταν στο γκαράζ του σπιτιού βρήκαν την 33χρονη νεκρή και βουτηγμένη σε λίμνη αίματος.

Οι δράστες την σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό της, μια σπορ Μερσεντές. Οι εκτελεστές τη γάζωσαν με καλάσνικοφ ενώ στο σημείο βρέθηκαν περίπου 15 κάλυκες.

Η 33χρονη έμενε στην Κηφισιά μαζί με την επτάχρονη κόρη της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.