ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο «Ρουβίκωνας» απαντά στην Παπακώστα: «Παρακολουθούσαμε τη βρετανική πρεσβεία» (φωτό)

Ο «Ρουβίκωνας» απαντά στην Παπακώστα: «Παρακολουθούσαμε τη βρετανική πρεσβεία» (φωτό)

Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε ότι θα στείλει τον λογαριασμό από τις ζημιές της τελευταίας επέμβασης στην πρεσβεία του Ιράν στον Ρουβίκωνα. Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, «απάντησε» με τον τρόπο του, δίνοντας στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από παρακολούθηση του ιδίου της βρετανικής πρεσβείας, ενώ νωρίτερα είχε ξεφύγει, όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook, από την Ασφάλεια, η οποία τον παρακολουθούσε και μάλιστα με διαφορετική τακτική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης υποστηρίζει στην ανάρτησή του ότι παρακολουθείται από την Ασφάλεια και ότι χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να διαφύγει της προσοχής τους και να κατευθυνθεί ανενόχλητος στην βρετανική πρεσβεία, από την οποία τράβηξε φωτογραφικά πλάνα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που ” φωτογράφισε”η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook.Απο σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε.Το δόγμα της παρακολούθησης μου απο την ασφάλεια άλλαξε.Πλέον δεν με ακολουθούν απο απόσταση προσπαθώντας να δουν που παω αλλά με πηγαίνουν…συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές.Μέχρι εδω ολα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει”το παιχνίδι”.Σε 13′ λεπτά τους έφυγα.Και παραθέτω στην επόμενη μου ανάρτηση τρείς φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε.Για την γνησιότητα της μέρας( οτι είναι σημερινές) μπορούν να δουν απο τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ωρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.