ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκόπια: “Bρήκαν” τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου μέσω Google!

Σκόπια: “Bρήκαν” τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου μέσω Google!

Οι Σκοπιανοί είναι αποφασισμένοι να “δημιουργήσουν” ακόμα και τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν χρειαστεί στο έδαφός τους προκειμένου να “στηρίξουν” την “φανταστική” ιστορία τους, όπως σιγοντάρουν από πίσω τους και τα ξένα κέντρα εξουσίας.

 O «ανεξάρτητος ερευνητής» από την Κροατία, Ντομάγκοϊ Νίκολιτς, υποστηρίζει πως τα γεωγλυφικά σημεία κοντά την πόλη του νοτιοσλαβικού κράτους Σβέτι Νικόλε και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Τσαρνίλιστε, δείχνουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Οπως αναφέρει το σλαβικό κανάλι των Σκοπίων «Σίτελ», ο Νίκολιτς (που έχει δει πολλά οράματα) επισκέπτεται την πόλη Σβέτι Νικόλε για να εξερευνήσει εκ του σύνεγγυς την περιοχή (μετά την έρευνά του από το Google map)!

Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως δημοσιεύει το σλαβικό κανάλι, αν οι υποθέσεις του αποδειχθούν πραγματικές και εντοπισθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Σβέτι Νικόλε, τότε θα αλλάξει, όχι μόνο η παγκόσμιος ιστορία αλλά και το μέλλον του νοτιοσλαβικού κράτους.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον έχω εντοπίσει από τα γεωγλυφικά στην περιοχή», δήλωσε ο Νίκολιτς στο κανάλι.

Προφανώς ο “μέγας” Κροάτης εξερευνητής, έχει ικανότητες μέντιουμ, και βλέπει πολλά όνειρα στον ύπνο του.Οι μέθοδοί του όπως είδατε έιναι άκρως “Επιστημονικές”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.