ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεχίζει ο ανιστόρητος Ε. Ράμα: « Στην Αθήνα του 17ου αιώνα ζούσαν Αλβανοί και οι Έλληνες πήγαν στην Χειμάρρα μόλις το 1940»

Συνεχίζει ο ανιστόρητος Ε. Ράμα: « Στην Αθήνα του 17ου αιώνα ζούσαν Αλβανοί και οι Έλληνες πήγαν στην Χειμάρρα μόλις το 1940»

Με επίθεση προσωπικά στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντουλέ στο αλβανικό κοινοβούλιο, συνέχισε την προκλητική του ρητορική ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα και αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάρτησή του στο Facebook για την Ακρόπολη προσθέτοντας νέες ιστορικές ασυναρτησίες όπως ότι στην Αθήνα τον 17ο αιώνα ζούσαν «Αλβανοί» και ότι στην Χειμμάρα οι Έλληνες «πήγα μετά το 1940».

Είναι σαφές ότι έχουμε πλέον να κάνουμε με θρασύτατη αλλοίωση της Ιστορίας βάση σχεδίου. Ακολουθώντας την γνωστή γκεμπελική τακτική «λέγε, λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει»

Ο Έντι Ράμα κατηγόρησε τον Β. Ντουλέ ότι «μεταφέρει ψευδή εικόνα στην Αθήνα και αμαυρώνει την εικόνα της Αλβανίας», για να λάβει αμέσως απάντηση από τον βορειοηπειρώτη πολιτικό πως «δεν υπάρχει πιο μαύρη κυβέρνηση από την δική του τα τελευταία 25 χρόνια».

Η αλήθεια είναι ότι τέτοια «μαύρη» (κατράμι) προπαγάνδα άρνησης της Ιστορίας τύπου «Γκρουέφσκι» δεν είχαμε ξαναδεί από τα Τίραννα

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας επανέλαβε ότι η ανάρτησή του ότι η Ακρόπολη σώθηκε από τους Αλβανούς ήταν απολύτως ορθή και το «χόντρυνε» περαιτέρω λέγοντας πως «το γεγονός ότι τον 17ο αιώνα στην Αθήνα ζούσε Αλβανικός πληθυσμός δεν την καθιστά Αλβανική πόλη, όπως και σήμερα το γεγονός ότι ζούνε Έλληνες στην Χειμάρρα δεν την καθιστά ελληνική».

Και δεν σταμάτησε εδώ αλλά ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για κατοίκους που εγκαταστάθηκαν εκεί μόλις μετά το 1940, «πεινασμένοι από την Ελλάδα με την Αλβανία τότε να τους δίνει ψωμί»!

Ποιος η Αλβανία του Χότζα;

«Για τις δύο χώρες θα πρέπει να υπάρξουν λύσεις που να στηρίζονται στο διεθνές δίκαιο και κανόνες. Πρώτον, θα θέλαμε να καταργηθεί το βασιλικό Διάταγμα για το εμπόλεμο ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία. Δεν είναι ένα κατάλοιπο, είναι μια πράξη που έχει συνέπειες για τους Αλβανούς πολίτες. 

Εάν θέλετε να μην τους πούμε Τσάμηδες, δεν τους λέμε, εάν θέλετε να μην πούμε “τσάμικο”, δεν το λέμε, αυτό όμως δεν παύει να είναι αλβανικό εθνικό ζήτημα, είναι ζήτημα της Αλβανίας, των Αλβανών. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα επί της περιουσίας, είναι εκείνο που ονομάζεται τσάμικο», ανέφερε στην ομιλία του ο Έντι Ράμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.