Ο Αλβανός Γκάζμεντ Καπλάνι προκαλλεί, υβρίζοντας τους Κερκυραίους που αντέδρασαν στο «γλέντι» των μαθητών (φωτό)

Ο Αλβανός Γκάζμεντ Καπλάνι προκαλλεί, υβρίζοντας τους Κερκυραίους που αντέδρασαν στο «γλέντι» των μαθητών (φωτό)

Ο ελληνόφωνος Αλβανός εθνικιστής συγγραφέας Γκάζμεντ Καπλάνι (Gazmend Kapllani), που τόσο «υμνήθηκε» από μερίδα Ελλήνων φιλελεύθερων και εκσυγχρονιστών τα προηγούμενα χρόνια και που τον φιλοξενούσαμε στη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να υπερασπιστεί τους Αλβανούς μαθητές που επιδόθηκαν σε «αλυτρωτικό» γλέντι κατά τη διάρκεια της πενθήμερης μαθητικής εκδρομής τους στην Κέρκυρα.

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε στην Κέρκυρα το «γλέντι» μαθητών από την Αλβανία, οι οποίοι τραγούδησαν εθνικιστικό τραγούδι για τη «Μεγάλη Αλβανία».

Σύμφωνα δημοσιεύματα, το τραγούδι αναφέρεται στη «Μεγάλη Αλβανία», ενώ κατά τους στίχους η Κέρκυρα ανήκει στην Αλβανία.

Η συμπεριφορά τους αυτή έγινε αμέσως γνωστή στο νησί με αποτέλεσμα να τους διώξουν από το ξενοδοχείο, ενώ κανένα άλλο δεν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει και έτσι γύρισαν πίσω στη χώρα τους.

Ο Αλβανός εθνικιστής, που πλέον ζει στην Αμερική, έγραψε στο Facebook:

«Να και μια είδηση απο την «Χώρα των Προκλήσεων» (ποτέ των προσκλήσεων). Ήταν και παιδιά από την γεννέθλια πόλη μου, την Λούσνια.

Φυσικά, αν ήταν Βρετανοί τουρίστες που θα τους κατουρούσαν τα σκαλιά του ξενοδοχείου ή θα τους κούναγαν στα μούτρα τα γεννετικά τους όργανα δεν θα τολμούσαν ποτέ να τους διώξουν. Ο ραγιάς Βαλκάνιος ενοχλείται μόνο απο το τσακίρ κέφι του άλλου ραγιά Βαλκάνιου.

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτούς που έδιωξαν τα παιδιά εύχομαι να δουν στον ύπνο τους αετους να τους κλέβουν το ιμαμ μπαιλαντί απο το στόμα…»

Να σημειωθεί εδώ ότι αποκάλεσε τους Έλληνες «ραγιάδες», δηλαδή δούλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.