ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ανησυχία» μειονοτικής εφημερίδας της Κομοτηνής για την στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ!

«Ανησυχία» μειονοτικής εφημερίδας της Κομοτηνής για την στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ!

Ανησυχεί η μειονοτική εφημερίδα Birlik της Κομοτηνής για την στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ με αφορμή τη συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή με τον Διοικητή των Στρατιωτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (USAREUR), Αντιστράτηγο Frederick B. Hodges.

Γράφει πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα:

«Ταχύτατα εξελισσόμενη η προσέγγιση και συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ σε στρατιωτικό επίπεδο, ενώ το 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο με στρατιωτικές ασκήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ σε ξηρά, αέρα και θάλασσα.

Στην συνάντηση που έγινε στην Αθήνα στο ΓΕΣ, ανάμεσα στον στρατηγό Φρέντερικ Χότζες –διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης (USAREUR) και στον αρχηγό Σ.Ξ. της Ελλάδας στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή και στις επιτροπές τους, εξετάστηκε η συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών για το 2018 και οι στρατιωτικές ασκήσεις που θα γίνουν.

Επίσης στην συνάντηση εξετάσθηκαν θέματα στα οποία θα δοθεί βαρύτητα εντός του 2018 και αποφασίστηκε να δοθεί βαρύτητα στα αντιαεροπορικά συστήματα, στα Μ.Ε.Α., στα πυρομαχικά, στα στρατιωτικά οχήματα και σε θέματα εκπαίδευσης και συντήρησης.

Στην συνάντηση τον καλεσμένο στρατιωτικό διοικητή Φρέντερικ Χότζες τον συνόδεψαν ο υποδιοικητής της USAREUR Τίμοθυ Μακγκουάιρ και στρατιωτικοί ακόλουθοι από την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.