ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρήκαν και μήλο με τον ήλιο της Βεργίνας οι Σκοπιανοί

Βρήκαν και μήλο με τον ήλιο της Βεργίνας οι Σκοπιανοί

Το σύμβολο των αρχαίων Μακεδόνων βασιλέων, αποτυπώθηκε και σε μήλο στα Σκόπια, αφού πρώτα είχε βρεθεί μια κότα που  γέννησε αυγό με τον ήλιο της Βεργίνας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα KURIR το νέο “θαύμα” έλαβε μέρος στο Δεμίρ Καπίγια όταν αγρότης  πήγε να κόψει ένα μήλο από το περιβόλι του και είδε έκπληκτος πάνω σε αυτό, το σχήμα με τον ήλιο της Βεργίνας.

Το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι τα όσα ισχυρίστηκε παλαιοτέρα η  νοικοκυρά με το αυγό και ο αγρότης με το μήλο, που με την φαντασία τους εξασφάλισαν 5 λεπτά δημοσιότητας, αλλά η ευκολία και η άνεση ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, να προβάλλουν «ρεπορτάζ», που μόνο γέλιο προκαλούν, με στόχο την «τόνωση» του εθνικού φρονήματος των Σκοπιανών, ακόμη και  αυγά και σάπια μήλα. Οι πληροφορίες που μιλούν για ουρές Σκοπιανών, προκειμένου να δουν από κοντά το «θαύμα» της “θεϊκής” μηλιάς, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.