Σκοπιανό: Ένα πρόβλημα που δημιουργούσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις στον εαυτό τους από πολύ παλιά…

Σκοπιανό: Ένα πρόβλημα που δημιουργούσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις στον εαυτό τους από πολύ παλιά…

Το Σκοπιανό δεν είναι ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε όπως πολλοί πιστεύουν με την διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας το 1991 αλλά είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και μάλιστα οι ελληνικές κυβερνήσεις το ανεχόντουσαν και το «τάϊζαν» όπως έκανε το 1959 η κυβέρνηση Κ.Καραμανλή του Πρεσβύτερου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως γίνεται κατανοητό για λόγους που άπτονται της εποχής του Ψυχρού Πολέμου η Ελλάδα δεν αντιδρούσε τότε όπως θα έπρεπε και αντιμετώπιζε τον Γ.Τίτο με «συγκράτηση» καθώς ο Γιουγκοσλάβος ηγέτης είχε μια διακριτική στήριξη από την Δύση λόγω της κόντρας του με την Μόσχα και της ανεξάρτητης πολιτικής που εφάρμοζε ανάμεσα στα δύο μπλοκ (δυτικό και ανατολικό)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.