Κάλεσμα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Κάλεσμα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου για το συλλαλητήριο της Κυριακής

O Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος μετά το δυναμικό συλλαλητήριο στο Αίγιο για την Μακεδονία, καλεί όλους τους Έλληνες και προσφέρει δωρεάν πούλμαν για να προσέλθουν όλοι μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης στο μήνυμα του αναφέρει:

«Αδελφοί μου, η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Ένα κομμάτι της Ελλάδος χάνεται! Ξυπνήστε! Ξεσηκωθείτε! Υψώστε την φωνή και την γροθιά σας!

Ελάτε μαζί μας στην Αθήνα. Ελάτε μαζί μας δωρεάν. Σας προσφέρουμε το πούλμαν!

Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και περί ώραν 10.00′ π.μ. δέκα πούλμαν θα ξεκινήσουν από το Αίγιο για την πλατ. Συντάγματος, στην Αθήνα, για να συμμετάσχουμε στο Συλλαλητήριο, που γίνεται εκεί για την σωτηρία της Μακεδονίας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επικοινωνείστε με τους Αιδεσιμ. ιερείς μας, για να δηλώσετε συμμετοχή και να κλείσετε θέση…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.