Ν. Κακλαμάνης: «Η συμφωνία εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των ξένων»

Ν. Κακλαμάνης: «Η συμφωνία εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των ξένων»

«Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά πέτυχαν το ακατόρθωτο. Δημιούργησαν μακεδονική γλώσσα, μακεδονική εθνότητα, μακεδονικό κράτος από το πουθενά», υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας ότι «ο Κώστας Καραμανλής, πριν πάει στο Βουκουρέστι, είχε ενημερώσει τη Βουλή των Ελλήνων και είχε ζητήσει τη συγκατάθεση όλων των κομμάτων για τη στρατηγική που θα ακολουθούσε. Αντίθετα ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύτηκε εν κρυπτώ με τον κ. Ζάεφ».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι την εν λόγω συμφωνία χαιρέτησαν η ΕΕ, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και πολλές χώρες, όπως η Κύπρος και η Βουλγαρία, ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Επειδή μόνο εξυπηρετούνται τα δικά τους συμφέροντα» και συνεχίζει λέγοντας: «Ειλικρινά με τρομάζει ότι ξαφνικά όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη αναφερόμενοι στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Νικήτας Κακλμάνης απαντά: «Οποιαδήποτε δήλωση βοηθάει τη ΝΔ, ώστε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη με αυτοδυναμία στις ερχόμενες εκλογές με βρίσκει σύμφωνο. Αντίθετα, κάθε δήλωση που ανοίγει μέτωπα και προκαλεί προβλήματα στον βασικό στόχο και στην προσπάθεια που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γλιτώσει η πατρίδα μας από τη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με βρίσκει αντίθετο».

Για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης σημειώνει ότι «ήταν ο πρώτος που είπε, πριν δέκα μέρες, ότι η ΝΔ ίσως έπρεπε να εξετάσει την πρόταση μομφής» και σημειώνει πως στόχος της ΝΔ ήταν «να τεράστια προβλήματα που προκύπτουν από την κακή συμφωνία» και δεύτερον «να αποκαλυφθεί ότι η κυβέρνηση πατά σε δύο βάρκες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόερδος της Βουλής υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η ΝΔ συντεταγμένη και σοβαρή θα ακολουθήσει τον κ. Μητσοτάκη στην ψηφοφορία» για τη συμφωνία, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που θα δεσμεύσει την Ελλάδα εις το διηνεκές σε βάρος μάλιστα των εθνικών συμφερόντων και που δύσκολα θα μπορεί να αλλάξει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.