ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανεπιθύμητοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην Μακεδονία: Προπηλακισμοί και αποδοκιμασίες κατά Π.Κουρουμπλή στις Σέρρες

Ανεπιθύμητοι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην Μακεδονία: Προπηλακισμοί και αποδοκιμασίες κατά Π.Κουρουμπλή στις Σέρρες

Ανεπιθύμητοι είναι πλέον οι ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ στην Μακεδονία και πριν λίγο προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε έντονα ο υπουργός Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλής από τους οργισμένους κατοίκους των Σερρών στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελεύθερωση της πόλης.

Η κατάπτυστη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας δεν «χωνεύεται» από τους πολίτες παρά τα όσα έλπιζαν στην κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι πήγε ο υπουργός Ναυτιλίας στις Σέρρες επειδή οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που εκλέγονται στην Μακεδονία αρνούνται να παραστούν σε εκδηλώσεις φοβούμενοι ακριβώς αυτό που έγινε.

Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξένδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν.

«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Οι αποδοκιμασίες, όμως, συνεχίζονταν με άλλους κατοίκους να του φωνάζουν «για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι; Ντροπή δεν υπάρχει;».

Τελικά ο κ. Κουρουμπλής κατάφερε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων με τους διαδηλωτές να περιορίζονται από την αστυνομία σε ένα κομμάτι του δρόμου σε απόσταση από τους επισήμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.