ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εθνική τραγωδία δια χειρός Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένου: Υπέγραψαν την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ των «Μακεδόνων»

Εθνική τραγωδία δια χειρός Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένου: Υπέγραψαν την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ των «Μακεδόνων»

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πριν από λίγο δια του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου υπέγραψε την πρόσκληση προς τα Σκόπια για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία» και να συμμετέχουν πλέον οι «Μακεδόνες» αξιωματικοί και πολιτικά στελέχη της γειτονικής χώρας στις εργασίες του ΝΑΤΟ

Πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη μεν- αφού όλο αυτό έγινε για να ενταχθούν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ- η οποία φυσικά ανατρέπει το βέτο του Βουκουρεστίου του 2008.

Επίσης δημιουργεί de facto μια «μακεδονική εθνότητα» και ξυπνάει τους χειρότερους εφιάλτες του σλαβικού αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια

Σε προσωπική ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης αναφέρει:

«Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση – και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών.

Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε – και μάλιστα σύντομα. Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν. Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.