ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η 11η Διαβαλκανική σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ θα γίνει στην Αθήνα – Λεπτομέρειες

Η 11η Διαβαλκανική σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ θα γίνει στην Αθήνα – Λεπτομέρειες

 Από 9 έως 11 Μαΐου 2017, o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, θα υποδεχθεί στην Αθήνα, τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ της Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου, ΠΓΔΜ, Ρουμανίας, Σερβίας και Τουρκίας, στο πλαίσιο των εργασιών της 11ης Διαβαλκανικής Συνόδου, σε επίπεδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ. Επίσης έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι των Στρατιωτικών Επιτροπών ΝΑΤΟ και ΕΕ, η Διοικητής της Allied Joint Force Command Naples, καθώς και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ ή αντιπρόσωποι αυτών της Σλοβενίας και Κροατίας.

Στην ημερήσια διάταξη των εργασιών της συνόδου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

➢ Παρουσίαση δράσεων και έγκριση των ετησίων αναφορών ομάδων εργασίας.

➢ Ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), Πρέσβυ Lamberto Zannier, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Γεωπολιτική Σταθερότητα στη ΝΑ Ευρώπη-Ενεργειακές Οδοί».

➢ Υπογραφή κοινού ανακοινωθέντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την σύνοδο έχει προσκληθεί να τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και θα απευθυνθεί στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και στους λοιπούς προσκεκλημένους, ενώ θα παρίστανται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.