ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκης, ο Ν.Πλέσσας και ο Α/ΓΕΑ Χ.Χριστοδούλου

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκης, ο Ν.Πλέσσας και ο Α/ΓΕΑ Χ.Χριστοδούλου

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε.Αποστολάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, “πέταξαν” σε εκδήλωση στην Τανάγρα με τον εξομοιωτή του αναβαθμισμένου F-16 Block 70/72 που προτείνεται στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο Αρχηγός, αν και “βατράχι” του Ναυτικού, έχει βαθιά γνώση των αεροπορικών θεμάτων και συχνά-πυκνά αφήνει “άφωνους” τους αεροπόρους με τις εύστοχες ερωτήσεις και τα σχόλιά του για τα μαχητικά του στόλου της ΠΑ.

Ανησυχεί σφόδρα για την ραγδαία ενίσχυση της Τουρκίας με τα F-35 και με τα S-400 και αναζητεί τρόπους να δρομολογηθεί μια λύση που θα αποκαταστήσει μέρος της ισορροπίας στο εγγύς μέλλον. Και δεν κρύβει την ανησυχία του ούτε από την πολιτική ηγεσία της χώρας…

Αλλά “όλα περνάνε και εξαρτώνται από τον Προϋπολογισμό που μας εγκρίνουν”, όπως συνηθίζει να λέει στους συνομιλητές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην φωτό διακρίνεται στα αριστερά του (με το ριγέ πουκάμισο) ο αντιπρόεδρος της Lockheed Martin, Ντένης Πλέσσας, (ίσως ο κορυφαίος πωλητής F-16 στην ιστορία της LM) και ο παλιός γνώριμος του Ν.Πλέσσα, ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χ.Χριστοδούλου, βετεράνος των F-16, ο οποίος και έχει εισηγηθεί την αναβάθμιση των F-16 και την αποδοχή της πρότασης του Ν.Πλέσσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.