ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εντολή Α/ΓΕΕΘΑ για δεκαήμερη άδεια στους πληγέντες των ΕΔ

Εντολή Α/ΓΕΕΘΑ για δεκαήμερη άδεια στους πληγέντες των ΕΔ

Εντολή για να χορηγηθεί κατ’εξαίρεση άδεια δέκα ημέρών στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων,που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η άδεια 10 ημερών χορηγείται πέραν των προβλεπομένων στο στρατιωτικό και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο ανήκει στις παρακάτω κατηγορίες:

i.Υπηρετούντες
ii.Καταγόμενους
iiiΈχοντες έννομο συμφέρον

στη Σύμη ή στις περιοχές του Νομού Αττικής που βρέθηκαν στη δίνη των ακραίων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν τα τελευταία 24ωρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αναφορά στις υπηρεσίες που υπάγονται.

Η χορήγηση της άδειας θα γίνει με fast track διαδικασίες και σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσει η τυπική διασταύρωση των στοιχείων με την υποβολή -όπου απαιτείται-από πλευράς των ωφελουμένων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, και μετά από εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, χορηγήθηκε, κατ’ εξαίρεση, άδεια απουσίας δέκα ημερών, πέραν των προβλεπομένων, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί, κατάγεται ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον, στη ν. Σύμη καθώς και στις περιοχές του ν. Αττικής που επηρεάστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.