ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε πλήρη εξέλιξη η συνεργασία ΕΥΠ και ΓΕΕΘΑ για τις συνθήκες αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών

Σε πλήρη εξέλιξη η συνεργασία ΕΥΠ και ΓΕΕΘΑ για τις συνθήκες αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών

Συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΥΠ με το ΥΠΕΘΑ για το θέμα των συνθηκών αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Τα τελευταία 24ωρα στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είχαν διαδοχικές συναντήσεις με υψηλόβαθμους παράγοντες στο ΥΠΕΘΑ.

Από πρώτη στιγμή μετά την διαταγή για ΕΔΕ από το ΓΕΕΘΑ, κατέστη σαφές ότι θα αξιοποιηθούν τα ευρήματα από την παράλληλη έρευνα που διεξάγει κλιμάκιο της ΕΥΠ.

Στις συναντήσεις ήδη έχει γίνει επισκόπηση στα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από το δίκτυο πληροφοριών της ΕΥΠ.

Έχει γίνει αναλυτική παρουσίαση των επερχόμενων δράσεων και κινήσεων με την αξιοποίηση του υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμού, που στόχο έχει την διακρίβωση των ψηφιακών «ιχνών» που άφησαν την ημέρα της σύλληψης τα τρία κινητά του Ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠ-ΟΠ Κούκλατζη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.