ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι συμβαίνει με το αγνοούμενο 23χρονο; – Είπε ότι είχε προβλήματα με κάποιους στο στρατόπεδο

Τι συμβαίνει με το αγνοούμενο 23χρονο; – Είπε ότι είχε προβλήματα με κάποιους στο στρατόπεδο

Τι έχει συμβεί με τον 23χρονο φαντάρο, Τάκη (Σαράντη) Κολλιαδέλη, οποίος εξαφανίστηκε όταν επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε δρομολόγιο Χίο για Πειραιά;

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε και η σύντροφος του αγνοούμενου, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο γιος του πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο, στο κεντρικό δελτίο του Star μίλησε και ο πολύ στενός του φίλος.

«Μου είχε πει ότι είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Για καψώνι; Όταν ήρθε Χαλκίδα με άδεια, μου λέει δεν είμαι πολύ καλά, του είχα πει πάρε την αναβολή, μην πιέζεσαι» είπε χαρακτηριστικά Βαλάντης Ρόδης.

Οσο για την τελευταία τους συνομιλία, ο στενός φίλος του 23χρονου ανέφερε πως αυτή έγινε τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης όπου και βρισκόταν πάνω στο πλοίο.

«Στις 1:24 ήταν η τελευταία μας επαφή. Μου λέει είμαι στο πλοίο θα έρθω να σε δω αύριο. Μου μίλαγε μια χαρά. Τον παίρνω τηλέφωνο το πρωί …τίποτα», πρόσθεσε ο κολλητός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλες οι μαρτυρίες από το κοντινό του περιβάλλον κάνουν λόγο για ένα φοβισμένο παιδί, το οποίο δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, καθώς με κάποιους είχε τσακωθεί. Γι’ αυτό άλλωστε και ζήτησε να πάρει αναβολή, ώστε να επιστρέψει στην ασφάλεια των γονιών του και των φίλων του.

Πέρα από το μυστήριο της εξαφάνισης, ο στενός φίλος του Τάκη Κολλιαδέλη έκανε μία ακόμη αποκάλυψη που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι.

«Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30 – 9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» είπε και συνέχισε, «υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Σαράντης εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στις 02:15 τα ξημερώματα.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.