ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΣΜΕΔ ευθέως βάλλει κατά Α/ΓΕΕΘΑ!

ΣΥΣΜΕΔ ευθέως βάλλει κατά Α/ΓΕΕΘΑ!

Κωμικοτραγικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση ΣΥΣΜΕΔ μετά τη νέα ανακοίνωση του “Συνδέσμου” στο οποίο εγκαλούν εμμέσως πλην σαφώς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο ότι τους έλεγε ψέματα στα διάφορά μηνύματά του στο twiiter για την μισθολογικές υποθέσεις των στελεχών.

Η συμπεριφορά και η στάση πoy επιδεικνεύει ο ΣΥΣΜΕΔ είναι παραγματικά ανεξήγητη, καθώς η κόντρα είναι δημόσια και η εικόνα που δίνει το στράτευμα εντός και εκτός συνόρων αλγεινή, καθώς μια δράκα αξιωματικών και υπαξιωματικών έχει ανοίξει δημόσιο διάλογο με τον Α/ΓΓΕΘΑ.

Πριν λίγο λοιπόν δημοσιευσε ο ΣΥΣΜΕΔ με ανακοίνωσή του όλα twitter του Α/ΓΕΕΘΑ προς τους στρατιωτικούς επαναφέρει προκειμένου να αποδείξει ότι ότι πάλι λέει ψέματα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ όταν λέει ότι δεν υπάρχει θέμα διατάραξης των ισχυόντων περί μονιμότητας.

Σε δούμε τι γράφει ο “Σύνδεσμος”:

“Το τελευταίο διάστημα και μετά τις αλλεπάλληλες μειώσεις στους μισθούς και στα επιδόματα των Ελλήνων στρατιωτικών και τις φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε συλλήβδην η οικογένεια των στρατιωτικών από ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες”, γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ “ προκλήθηκε έντονη δυσφορία και απογοήτευση στους ίδιους (τους στρατιωτικούς) και στις οικογένειές τους, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο, έγκυρα και έγκαιρα, να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στα θεσμικά, οικονομικά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους, καθόσον και επιπλέον των ανωτέρω εκούσιες ή ακούσιες διαρροές δημιουργούσαν πανικό και σύγχυση που επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό το ηθικό του στρατεύματος.

Μάλιστα η δυσφορία και η σύγχυση έφτασαν στο ζενίθ όταν ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ με ανακοινώσεις του στο προσωπικό του twitter, κατ΄ επανάληψη ανακοίνωσε:

Την 3 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos @ Kostarakos ,

Κανένας στις ΕΔ δεν έδωσε εντολή έστω να μελετηθούν νέες μειώσεις μισθών και επιδομάτων. Ο ΥΕΘΑ είπε Ούτε ένα ευρώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Την 4 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos

@ Kostarakos, Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι οι μειώσεις των αποδοχών του προσωπικού των ΕΔ έχουν μέχρι τώρα ξεπεράσει το 30%.

22 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos

@ Kostarakos, Όσα λέγονται ή γράφονται για πιθανές μειώσεις μισθών είναι εικασίες και γνώμες. Οι προσπάθειες για το καλύτερο συνεχίζονται. Είμαστε όλοι μαζι

Την 22 Αυγούστου 2012: Michalis Kostarakos

@ Kostarakos, Ειναι απίστευτο πόσο η Πολ .Ηγεσία, ο Ειδ. Γραμματέας κ οι σύμβουλοι του ΥΠΕΘΑ αγωνίζονται γ τους μισθούς μας. Είμαστε όλοι μαζί. Για το καλύτερο

Την 14 Σεπτεμβρίου 2012: Michalis Kostarakos

@ Kostarakos, Η Πολιτική κ Στρατιωτική Ηγεσία εκαναν γνωστές στο ΥΠΟΙΚ τις θέσεις τους για τα οικονομικά θέματα που μας αφορούν ήδη απο το τέλος Αυγούστου

Ο Σύνδεσμος, μέσα από τη μέχρι τώρα δραστηριότητά του και τα εκατοντάδες έγγραφά του, που απέστειλε ή κοινοποίησε στον κ. Α/ΓΕΕΘΑ, παρενέβη θέλοντας να εξισορροπήσει τα πράγματα. Προφανώς κάποιοι (σ.σ.: αυτοί οι κάποιοι είναι ο … Α/ΓΕΕΘΑ! Φοβερή πειθαρχία επικρατεί στις ελληνικές ΕΔ…) επιλέγουν την τακτική της επίθεσης.

γ. Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων κατ΄ εφαρμογή του καταστατικού του, ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, θα συνεχίσει και θα εντείνει, κατά περίπτωση, την πίεση για απαντήσεις σε ερωτήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα τους Έλληνες στρατιωτικούς διεκδικώντας, ταυτόχρονα, μέσα στα νόμιμα όριά του την επίλυσή τους.

4. Θεωρούμε ότι τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, σε μια δικαιοκρατούμενη πολιτεία, πρέπει να μας βρουν όλους τους Έλληνες πολίτες (φέροντες ή όχι στολή) ενωμένους και δυνατούς και όχι διασπασμένους με βολές εκατέρωθεν των κοινωνικών ομάδων, που μόνο κακό θα κάνουν στη συνοχή της κοινωνίας, θα αποπροσανατολίσουν από τους κοινούς μας στόχους και θα παράξουν αποτελέσματα διαφορετικά από τα επιθυμητά”.

Και μη χειρότερα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμ ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.