ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιφωνήματα ενθουσιασμού από 400 μαθητές στα άλματα επίδειξης αλεξιπτωτιστών των ΕΔ στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Επιφωνήματα ενθουσιασμού από 400 μαθητές στα άλματα επίδειξης αλεξιπτωτιστών των ΕΔ στην Αλεξανδρούπολη (φωτό)

Με επιφωνήματα ενθουσιασμού, χαμόγελα και συνεχόμενα χειροκροτήματα παρακολούθησαν σήμερα περίπου 400 μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την επίδειξη αλμάτων από επίλεκτη μονάδα ειδικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, που πραγματοποιήθηκε στο αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος».

Το ειδικά για την εκδήλωση σχεδιασμένο σενάριο, προέβλεπε άλματα από συνολικά 44 αλεξιπτωτιστές, από ύψος 10.000 ποδιών και την προσγείωση κάποιων εξ αυτών σε απόσταση αναπνοής από τους μικρούς θεατές, με την αρτιότητα των αλμάτων να συνεπαίρνει όλους τους παρευρισκομένους.

Η εκδήλωση, που διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τον αερολιμένα «Δημόκριτος», πραγματοποιήθηκε παρουσία του διοικητή της XII M/K Μεραρχίας Πεζικού Έβρου, υποστράτηγου Δημήτρη Κούκου, της θεματικής αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Ελένης Δημούδη, του αερολιμενάρχη Στέλιου Ζαντανίδη, εκπροσώπων στρατιωτικών αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας και υπηρεσιακών παραγόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.