ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Συμφωνία Τουρκίας-Κατάρ «εξουδετερώνει» τα άρματα μάχης LEO2HEL του ΕΣ;

Βίντεο: Συμφωνία Τουρκίας-Κατάρ «εξουδετερώνει» τα άρματα μάχης LEO2HEL του ΕΣ;

Συμφωνία συνεργασίας και ανταλλαγής στρατιωτικών πληροφοριών, καθώς και ασκήσεις με τα καταριανά άρματα μάχης LEO2A6, που είναι ίδιας κατηγορίας με τα ελληνικά LEO2HEL και τα πληρώματά τους έχουν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη) σε τακτικές και όπλα από τον Ελληνικό Στρατό (!), έκλεισε το Κατάρ και η Τουρκία.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για την γνώση που θα αποκομίσουν οι Τούρκοι σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των ελληνικών LEO2HEL στον Εβρο.

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε ένα αποκαλυπτικό άρθρο για την δυνατότητα καταστροφής των ελληνικών LEO2HEL από τα τουρκικά αντιαρματικά Kornet-E και τις πιθανότητες επιβίωσης που έχει το ελληνικό άρμα απέναντι στο συγκεκριμένο αντιαρματικό όπλο.

Δείτε ένα βίντεο από την άφιξη των τουρκικών δυνάμεων στο Εμιράτο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.