ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρελήφθη από την ΑΣ το 13ο ΝΗ-90

Παρελήφθη από την ΑΣ το 13ο  ΝΗ-90

Προσγειώθηκε στις 27 Ιουνίου στις 16.00 το απόγευμα στην έδρα του 2ου Τάγματος Αεροπορίας Στρατού (ΤΕΑΣ) στα Μέγαρα το 13ο Ελικόπτερο NH90. Η ΑΣ έχει παραγγείλει 20 συνολικά μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ-90 με σύμβαση που υπογράφτηκε στις 29 Αυγούστου 2003 συνολικής αξίας 657 εκ. Ευρώ.

Τα ελικόπτερα αναμένεται να ενταχτούν στο σύνολο τους στις τάξεις της Αεροπορίας Στρατού και από αυτά τα 4 ανήκουν σε ειδική διαμόρφωση Ειδικών Επιχειρήσεων (SOF) ενώ τα υπόλοιπα 16 θα ανήκουν στη συμβατική έκδοση τακτικής μεταφοράς. Το ελικόπτερο που ήρθε ανήκει στην έκδοση SOF λαο είναι το δεύτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρώτο ΝΗ90 SOF (Νο 12) παρελήφθη τον περασμένο Απρίλιο μετά την επίτευξη συμφωνίας με την κατασκευάστρια εταιρία -και τροποποίηση της σύμβασης- η οποία ήρε την αναστολή των παραδόσεων που ετέθη το 2015, με τελευταίο παραδοθέν ελικόπτερο το Νο 11.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.