ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ripsaw EV2: Το ταχύτερο ερπυστριοφόρο όχημα που φτιάχτηκε ποτέ (φωτό, βίντεο)

Ripsaw EV2: Το ταχύτερο ερπυστριοφόρο όχημα που φτιάχτηκε ποτέ (φωτό, βίντεο)

Το Ripsaw EV2 είναι ένα από τα παγκοσμίως πιο περιζήτητα υψηλής απόδοσης, πολυτελή οχήματα.

Αρχικά είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για στρατιωτική χρήση ως σούπερ τανκ υψηλής ταχύτητας, βάση της πλατφόρμας του.

Αποδείχθηκε ότι είναι το ταχύτερο ερπυστριοφόρο όχημα που φτιάχτηκε ποτέ, και έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των περιοδικών όπως το Popular Science ενώ κέρδισε βραβεία για την εφεύρεσή του.

Από το 2013, έχουν ξοδευτεί χιλιάδες ώρες εργασίας για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας.

Το πολυτελές εσωτερικό του και η μηχανή ντίζελ 600 ίππων, το κάνουν πρωταθλητή στην ικανότητα, την ταχύτητα και την πολυτέλεια.

Σημείωση: Το Ripsaw EV2 είναι ένα χειροποίητο σούπερ ερπυστριοφόρο όχημα που αναπτύχθηκε για το κοινό για ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές. Τα οχήματα αυτά να διαρκέσουν έως και 6 μήνες για την κατασκευή τους και μπορεί να κοστίζουν 100s χιλιάδες δολλάρια ανάλογα με την επιθυμητή πολυτέλεια και επιδόσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Αποκάλυψη

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.