ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Tο Πανεπιστήμιο National Defense University της Ουάσινγκτον απένειμε τιμητική διάκριση στον αρχηγό του ΓΕΣ (ΦΩΤΌ)

Tο Πανεπιστήμιο National Defense University της Ουάσινγκτον απένειμε τιμητική διάκριση στον αρχηγό του ΓΕΣ (ΦΩΤΌ)

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, έλαβε από το Πανεπιστήμιο National Defense University (NDU) της Ουάσινγκτον ένα βραβείο για την ανάδειξη του στο υψηλό αξίωμα που έχει.

H τελετή πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Συνεδρίου που διοργανώνει το NDU και στο οποίο συμμετέχει ο Αρχηγός ΓΕΣ. Με τη βράβευση αυτή, λαμβάνει θέση στην Αίθουσα Τιμών (Hall of Fame) του Πανεπιστημίου.

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Αρχηγό ΓΕΣ, ο Διοικητής των Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (U.S. Army Europe) Στρατηγός Frederick Benjamin Hodges, ο Έλληνας Πρόξενος στην Ουάσινγκτον κ. Δημήτριος Αγγελεσόπουλος, ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Συνταγματάρχης Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος των ΗΠΑ στην Αθήνα Συνταγματάρχης Scott Miller, ο πρώην Διοικητής του ODC στην Αθήνα Συνταγματάρχης T.J. Moffatt, 10 συμμαθητές της Τάξης NDU 2009 από Γερμανία, Ισραήλ, Νέα Γουινέα, Η.Α.Ε., Ιορδανία, Νιγηρία, Πολωνία και ΗΠΑ, το σύνολο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου και πλήθος κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.