ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με ΒΜΡ-3Μ επανεξοπλίζεται ο ιρακινός στρατός (βίντεο)

Με ΒΜΡ-3Μ επανεξοπλίζεται ο ιρακινός στρατός (βίντεο)

Ο ιρακινός στρατός πρόσφατα παρέλαβε τα πρώτα 10 ΒΜΡ-3Μ από την Ρωσία στα πλαίσια της συμφωνίας για την προμήθεια των Τ-90 . Και μπορεί να είδαν το φως της δημοσιότητας τα νέα άρματα αλλά όπως αναφέρουν αραβικές πηγές παραδόθηκαν και τα νέα ΤΟΜΑ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν ήδη η Ρωσία έχει επιβεβαιώσει την είδηση και ότι τελικά θα παραδοθούν εκατοντάδες ρωσικά ΤΟΜΑ που θα αντιμετωπίσουν κάθε είδους απειλή ενώ πάνω σε αυτά θα στηριχθεί και η αναγέννηση του ιρακινού στρατού.

Φαίνεται ότι το Ιράκ ξαναγοράζει ρωσικά όπλα καθώς είναι όχι μόνο οικονομικότερα και αποδεδειγμένα στις μάχες αλλά και στηρίζονται καλύτερα από την ρωσική βιομηχανία κάτι πυ είναι πολύ σημαντικό για την Βαγδάτη που είδε ότι ο στόλος της των αρμάτων μάχης Μ-1Α1 να σταματά να επιχειρεί καθώς πλέον δεν εγκρίνουν εξαγωγές ανταλλακτικών οι αμερικανικές αρχές.

Να σημειώσουμε ότι εκτενή ενημέρωση για τις επιδόσεις των ΒΜΡ-3 έλαβε ο ιρακινός στρατός και απο τα ΗΑΕ και τις επιχειρήσεις τους στην ΥΕΜΕΝΗ όπου τα ρωσικά τεθωρακισμένα έχουν αποδώσει άριστα βρισκόμενα συνεχώς στην πρώτη γραμμή ενώ με τον πολλαπλών ρόλων οπλισμών μπορεί να εξουδετερώνει κάθε στόχο την ίδια στιγμή που το λογιστικό αποτύπωμα είναι μικρό κάτι πολύ σημαντικό για μαχόμενα τμήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.