ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ραφαέλλα Βανέζη: Η εντυπωσιακή Μις Κύπρος 2015 που παράτησε τα τακούνια και τις πασαρέλες για τα χακί! (φωτό)

Ραφαέλλα Βανέζη: Η εντυπωσιακή Μις Κύπρος 2015 που παράτησε τα τακούνια και τις πασαρέλες για τα χακί! (φωτό)

Η δυσκολία στην αγορά εργασία και η δυναμικότητα που αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα της, οδήγησε την Μις Κύπρος 2015 Ραφαέλα Βανέζη στην κατάταξη της στον στρατό.

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά κατέκτησε και μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη.

Μιλάει ρωσικά και αγγλικά, λατρεύει τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο -είναι φανατική της Ομόνοιας – και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής.

Φορώντας στολή παραλλαγής, η οποία της πηγαίνει άψογα, η καλλίγραμμη στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, έγραψε «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ’ αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε!», υπογράφοντας ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη».

Η Ραφαέλα κατατάχθηκε ως ΣΥΟΠ (Συμβασιούχος Οπλίτης) και όπως δηλώνει η ίδια ο στόχος της είναι να μπορέσει να περάσει τις δοκιμασίες για να φορέσει το πράσινο μπερέ και να ενταχθεί στις Δυνάμεις Καταδρομών.

Ήδη βρίσκεται στο στάδιο της βασικής εκπαίδευσης ως δόκιμος δεκανέας και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τους άνδρες συναδέλφους της.

Η 24χρονη καλλονή είναι ΣΥΟΠ και κατέχει τον βαθμό της δεκανέα στην Εθνική Φρουρά ενώ στόχος της είναι να περάσει στις ειδικές δυνάμεις, δηλαδή στους καταδρομείς στο Σταυροβούνι.

Η Ραφαέλλα είναι μια μαχήτρια ζωής που δεν σταμάτησε να διεκδικεί αυτό που ονειρεύεται. Έχει σπουδάσει Τουρκολόγος, έχει κάνει MBA, ενώ γνωρίζει και τέσσερις ξένες γλώσσες. Ακόμη και τώρα, δουλεύει ως σερβιτόρα, barwoman και χορεύτρια σε clubs.

Η ίδια μίλησε και εξήγησε γιατί κρέμασε τα τακούνια, πώς την αντιμετωπίζει ο ανδρικός πληθυσμός αλλά αν θα ξαναγυρνούσε στον χώρο του μόντελινκ:

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος που σε έκανε να αφήσεις την “πασαρέλα” και το μόντελινκ για τον στρατό;

Ο λόγος ήταν επειδή έξω υπάρχει ακόμη το κατεστημένο δηλαδή το ‘μέσον’ και δεν βρίσκεις εύκολα δουλειά αλλά και από μικρό παιδί ήμουν μάχιμη και ήταν κάτι που ήθελα παρόλο που έχω σπουδάσει.

Οι άνδρες στον στρατό σε κοιτάζουν κάπως περίεργα και πώς είναι η συμβίωση σου με τις άλλες γυναίκες στην εκπαίδευση σου;

Οι άνδρες δεν με κοιτάζουν καθόλου περίεργα.Όπως με κοιτάνε έξω με κοιτάζουν και στον στρατό. Όσο για τις κοπέλες στον στρατό,στην αρχή πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα να συμβιώσω μαζί τους, αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότ έχουμε την καλύτερη συμβίωση και είμαστε ο καλύτερος θάλαμος του λόχου.

Άφησες την πασαρέλα για τον στρατό. Το αντίθετο θα το έκανες;

Ποτέ γιατί δεν είναι το μέλλον μου, δεν είναι κάτι που με γεμίζει και εξάλλου δεν είναι ένας χώρος με ανέλιξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.