ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξύπνησαν με τα άρματα μάχης οι κάτοικοι της Καβάλας! (φωτό)

Ξύπνησαν με τα άρματα μάχης οι κάτοικοι της Καβάλας! (φωτό)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Αγίου Λουκά στην Καβάλα το πρωί της Πέμπτης.

Οι κάτοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα… άρμα μάχης στους δρόμους της συνοικίας, και συγκεκριμένα ένα Leopard 2 HEL, το πιο σύγχρονο του Ελληνικού Στρατού.

Ο λόγος δεν είναι φυσικά στρατιωτικός, αλλά οι εορταστικές εκδηλώσεις τις οποίες ετοιμάζει η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία για τη Δευτέρα 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, όλοι θα μπορούν να δουν το Leopard 2 HEL εν κινήσει κι από κοντά, να δουν το εσωτερικό του, αλλά και να ενημερωθούν για τις επιχειρησιακές του δυνατότητες.

Επίσης, θα παρουσιαστεί και μια μικρή έκθεση οπλικών συστημάτων της ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.