ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η κρατική αποσύνθεση σε εικόνες: Εστειλαν τον… Στρατό (!) να κάνει διανομή τροφίμων στους πυρόπληκτους στο Μάτι (φωτο)

Η κρατική αποσύνθεση σε εικόνες: Εστειλαν τον… Στρατό (!) να κάνει διανομή τροφίμων στους πυρόπληκτους στο Μάτι (φωτο)

Τρόφιμα σε πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής, διανέμουν αυτή την στιγμή. Ποιος τα διανέμει; Η Περιφέρεια; Οχι! Η Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών; Οχι! Η Πολιτική Προστασία; Οχι!

Τότε ποιος; Ο… Στρατός!

Τέτοια είναι η διάλυση των κρατικών υπηρεσιών που επιλέχθηκε ο Στρατός για να αναλάβει την πιο απλή διαδικασία: Να μοιράσει τρόφιμα σε ένα προάστιο της Αττικής γιατί έχει αποσυντεθεί συνολικά η κρατική μηχανή και δεν υπάρχει καμία οργανωμένη κρατική οντότητα να κάνει το πιο απλό πράγμα!

Η διανομή γίνεται στην ταβέρνα «Αργυρά Ακτή» η οποία έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Δείτε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.