Τι έκανε δίπλα στον Π.Καμμένο ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού σήμερα στο Μάτι; Εσκυβε το κεφάλι!

Τι έκανε δίπλα στον Π.Καμμένο ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού σήμερα στο Μάτι; Εσκυβε το κεφάλι!

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ, υποστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή στο πλευρό του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου σήμερα στην «αυτοψία» στο Μάτι Ραφήνας.

Ως τι πήγε;

Ως υπασπιστής του; Εχει υπασπιστή Στρατού ο υπουργός.

Ως πυρόπληκτος; Αντιλαμβανόμαστε ότι κάηκαν πολλά οικήματα του Στρατού, χωρίς να κάνει κάποιος το οτιδήποτε, αλλά όχι κι έτσι.

Ως «γλάστρα» για τις κάμερες; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Ως εστιάτορας-κέτερινγκ; Συμφωνούμε ότι μοιράζουν νόστιμες μερίδες φαγητού (πάντα από τον «Στεργίου») όπου τους το ζητήσουν, αλλά όχι κι έτσι.

Ως εμπλεκόμενος Κλάδος; Ο μοναδικός άμεσα εμπλεκόμενος Κλάδος ήταν η Αεροπορία που με τις εναέριες «σακαράκες» της έκανε ότι μπορούσε και ότι προλάβαινε. Εμμεσα ενεπλάκη και το Ναυτικό με… φρεγάτες. Ο Στρατός έστειλε την… Ζ’ΜΑΚ η οποία έχει ως αποστολή την ανακατάληψη βραχονησίδων. Εκαναν ότι μπορούσαν και ότι ήξεραν να κάνουν. Αλλά μέχρι εκεί.

Αρα, τι έκανε δίπλα στον Π.Καμμένο που τον έβριζαν οι πάντες (πολιτικός είναι, έχει συνηθίσει να δέχεται την οργή των πολιτών); Εσκυβε το κεφάλι (φωτό)!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού, έσκυβε το κεφάλι όταν έβριζαν τον υπουργό! Τι άλλο θα δούμε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.