Τραγωδία στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκών: «Εσκασε» εκρηκτικός μηχανισμός στα χέρια αρχιλοχία – Κρίσιμη η κατάστασή του

Τραγωδία στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκών: «Εσκασε» εκρηκτικός μηχανισμός στα χέρια αρχιλοχία – Κρίσιμη η κατάστασή του

Τραγωδία στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) όταν ο Εθελοντής Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) αρχιλοχίας Μηχανικού Δ.Α., 37 ετών, έγγαμος με 2 τέκνα, που υπηρετεί στην ίδια μονάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό χέρι, εντός των εγκαταστάσεων του ΤΕΝΞ.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που απασφάλιζε και εξερράγη. μάλλον ήταν χειροβομβίδα αμυντικού τύπου

O αρχιλοχίας διατηρεί τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του και ακόμα μεγαλύτερος κίνδυνος για το χέρι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.