ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αναχώρηση του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Porter από τον Πειραιά (βίντεο)

Η αναχώρηση του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Porter από τον Πειραιά (βίντεο)

Έπειτα από εθιμοτυπική επίσκεψη 4 ημερών, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ USS Porter DDG 78.

Το αντιτορπιλικό έχει μήκος 154 μέτρα, πλάτος 20 και βύθισμα 9.4 ενώ διαθέτει 4 τουρμπίνες General Electric LM 2500-30 συνολικής ισχύος 100.000 ίππων, που του δίνουν τη δυνατότητα να πλέει με ταχύτητα πάνω από 30 κόμβους.

Στελεχώνεται από πλήρωμα 271 αξιωματικών και υπαξιωματικών ενώ είναι από τα πρώτα κλάσης Arleigh Burke που ναυπηγήθηκαν.

Μάλιστα το συγκεκριμένο κατασκευάστηκε το 1997 στα Inglass Shipbuilding και αποτελεί μέρος του αμερικανικού στόλου από το 1999.

Το όνομά του το οφείλει τους David και David Dixon Porter, πατέρας και υιός του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ από τον 19ο αιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.