ΓΕΝ: Χορηγία ασθενοφόρου στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (φωτό)

ΓΕΝ: Χορηγία ασθενοφόρου στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (φωτό)

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 έλαβε χώρα στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών η τελετή αποδοχής χορηγίας ενός εξοπλισμένου ασθενοφόρου, από τη ναυτιλιακή εταιρεία ʺSAMOS STEAMSHIP Coʺ και τον κύριο Ιωάννη Ιγγλέση, εις μνήμην του αδερφού του Σταμάτη Ιγγλέση, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά σε νεαρή ηλικία το Σεπτέμβριο του 2002.

Το ασθενοφόρο διαμορφώθηκε και εξοπλίστηκε κατάλληλα για να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών και κυρίως για την παροχή υγειονομικής υποστήριξης σε καταδυτικά ατυχήματα.

Αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα ασθενοφόρα στην Ελλάδα, για να υποστηρίξει το προσωπικό της ΔΥΚ το οποίο εκτίθεται συχνά σε υψηλό κίνδυνο.

Εξασφαλίζει την επιβίωση των Βατραχανθρώπων που έχουν υποστεί καταδυτικό ατύχημα για χρονικό διάστημα από δύο έως τρεις ώρες, μέχρι τη μεταφορά τους στο πλησιέστερο νοσοκομείο που διαθέτει θάλαμο αποπίεσης.

Στην τελετή αποδοχής της χορηγίας παρευρέθη ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Γ. Παυλόπουλος ΠΝ, ο Διευθυντής Γ΄ Κλάδου ΓΕΝ, Αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Διοικητής ΔΥΚ, Πλοίαρχος Γεώργιος Σταυρουλάκης ΠΝ, ο Αρχίατρος του Αρχηγείου Στόλου, Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κόκκορης ΠΝ καθώς και Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικοί της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Το Πολεμικό Ναυτικό εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον χορηγό και τον διαβεβαίωσε ότι η προσφορά του θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο από το Πολεμικό Ναυτικό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.